تاریخ انتشار : 15 بهمن 1392 13:52

دادستان کاشمر:

طرح دعاوی در مراجع قضایی آخرین راه حل باشد

دادستان کاشمر با بیان این که «ازدواج جوانان در سنین پایین نگران کننده است» گفت: برای جلوگیری از افزایش اختلافات خانوادگی و طلاق بهتر است از ازدواج جوانان در سنین پایین که به بلوغ فکری کافی برای تشکیل زندگی مشترک نرسیده اند، پرهیز کنیم.

52015.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، حجت‌الاسلام علی میدانی، با اشاره به از بین رفتن قبح طلاق و افزایش ورودی‌های دعاوی خانوادگی، تأکید کرد: خانواده‌ها باید در امر ازدواج فرزندان خود با وسواس بیشتری اقدام کنند.

وی افزود: اعتیاد یکی دیگر از معضلات جامعه است که دشمنان سعی می‌کنند از این طریق به نسل جوان ما ضربه بزنند، لذا پیشگیری از افزایش اعتیاد و توجه به جوانان یکی از راه‌های اصلاح جامعه و مقابله با توطئه‌های دشمنان در بخش‌های مختلف است.

میدانی با بیان این‌که «با توجه به ارزش‌های والای انسانی از جمله گذشت و استفاده از راه‌های کدخدامنشی می‌توان بسیاری از اختلافاتی که در جامعه رخ می‌دهد را در همان مراحل اولیه به صلح و سازش ختم کرد» افزود: طرح دعاوی در مراجع قضایی باید آخرین مقصد و راه حل باشد.