تاریخ انتشار : 2 آذر 1392 11:54

تاکید یک مقام قضایی بر ضرورت تشکیل معاونت‎های پژوهشی قضایی و انتظامی

رییس کل دادگستری لرستان گفت: مدیریت دستگاه‎های قضایی و انتظامی می‎طلبد که از کارشناسان خبره، متخصص و متعهد در زمینه مبارزه با آسیب‎های اجتماعی استفاده کند که به نظر می‎رسد تشکیل معاونت‎های پژوهشی قضایی و انتظامی ضرورتی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

amozesh.jpgبه گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، جعفر بدری طی سخنانی در همایش فرماندهان کلانتری‎ها و پاسگاه‎های فرماندهی انتظامی استان لرستان، درباره تعاملات فی‎مابین دستگاه‌های قضایی و انتظامی، اظهار کرد: هر زمان که ارتباط و همکاری دستگاه‎های قضایی و انتظامی بیشتر شده دسترسی به اهداف برنامه‎ها مطلوب‎تر صورت می‎پذیرد، هرچند در استان امکانات دستگاه‎های قضایی و انتظامی در حد مطلوب نیست و مشکلات اقتصادی نیز به این قضیه دامن زده است.

وی تصریح کرد: در استان نزدیک به 70 درصد مردم زیر خط فقر زندگی می‎کنند، با این وجود اعتقادات ریشه‎دار این مرز و بوم جلوی بسیاری از آسیب‎های احتمالی را گرفته است. آسیب‎های اجتماعی را باید با کار پژوهشی کنترل کرد، پژوهش کلید مفقود شده در سکان مدیریت است، مدیران موفق و کارآمد مدیرانی هستند که از کارشناسان پژوهشی در سیستم برنامه‎ریزی خود بهره می‎گیرند.

رییس شورای قضایی استان لرستان، با بیان این که عملکرد عمومی دستگاه‌های قضایی و انتظامی مطلوب است، خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل حکومت‎ها برقراری امنیت، عدالت و رفاه اجتماعی است، دستگاه‎های اجرایی دولت در زمینه‎های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... در جهت رفاه اجتماعی فعالیت می‎کنند، نیروی انتظامی نیز به ‎همراه سایر دستگاه‎های متولی امر و سازمان‎های مرتبط در جهت برقراری امنیت عمومی تشکیل شده است.

وی بیان کرد: دستگاه قضایی کشور نیز به عنوان ملجأ تظلم‎خواهی در جهت تحقق عدالت اجتماعی فعالیت و تلاش می‎کند. برقراری امنیت، عدالت و رفاه اجتماعی از جمله اهداف مهم در تشکیل حکومت‌‎هاست که هم به‎ صورت سازمان‌یافته به دستگاه‎های خاصی واگذار شده‌اند و هم در جهت تحقق موثر و پایدار این اهداف، دستگاه‎های تخصصی را بر آن مکلف کرده که تعاملات مفید، موثر و مستمری را با یکدیگر داشته باشند.

رییس کل دادگستری لرستان به عوامل بروز جرایم اشاره کرد و در مورد بدحجابی هشدار داد.

وی افزود: در بروز جرایم تنها یک عامل موثر نیست، بلکه عوامل مختلف و متنوعی در ظهور و بروز جرایم نقش دارند، لیکن باید از بین این عوامل عواملی که از قدرت انحراف بیشتری برخوردارند را شناسایی و در جهت کنترل و کاهش اثرات آنها اقدامات قاطع و بازدارنده قانونی را لحاظ کرد. فرهنگ و شخصیت افراد در نهاد مقدس خانواده شکل ‎گرفته و در اجتماع مورد آزمایش قرار می‎گیرد.

بدری اضافه کرد: از جمله عوامل انحرافی که خانواده‎ها با آن روبرو هستند شیوع پدیده شوم بدحجابی در جامعه اسلامی است. متولیان امر باید از خود بپرسند چرا پدیده شوم بدحجابی به حال خود رها شده است؟، چرا برای کنترل این پدیده زشت اقدامات قوی صورت نمی‎پذیرد؟